Kamer huren: Willem Barentzstraat in Eindhoven

  • 10 m2
  • 1 kamer
  • 18 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Eindhoven. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Sorry, no internationals.

JoeHaaaai kamerzoekende vrouwen van Eindhoven!

Omdat ik na 4,5 jaar ons warme nest ga verlaten, komt er een kamer vrij in ons allerleukste studentenhuis in Eindhoven! Het gaat om een kamer van ongeveer 10m2 voor 282 ekkies pm incl. (kan zijn dat de huisbaas er nog iets bovenop gooit) met een perfecte locatie. De kamer is praktisch in te delen vanwege de tweepersoons hoogslaper die erin staat (deze en eventueel andere spullen kun je overnemen).
Verder krijg je er ook nog bij: een riante villa met tuin en drie dakterrassen, een gedeelde keuken/woonkamer, twee badkamers, drie toiletten, 9 super leuke huisgenoten (allemaal student; man en vrouw gemengd) in de leeftijd van 18-25 jaar, een huiskat en twee huisvarkentjes. We doen regelmatig drankjes, feestjes en andere activiteiten samen, maar er is ook ruimte om rustig te kunnen studeren. Ook organiseren we jaarlijks een huisfeest, huisuitje (deze is net wanneer jij in huis komt, dus misschien kun je mee!), sinterklaas en kerstdiner en houden we het laatste weekend van augustus vrij om een weekendje te kamperen aan de costa del Zeeland.
Dit fantastische sprookjeshuis ligt drie stappen verwijderd van de bruisende Kruisstraat waar je na het uitgaan kunt kiezen tussen 7 verschillende kebabzaken om een heerlijke kapsalon te halen. Een stukje verderop (min. 5 lopen) liggen een Lidl, AH, Kruidvat en Hema en elke zaterdag is er een markt waar je al je groeten, fruit, vis en brood vers kunt halen. De afstanden tot de Uni, Fontys en station zijn 3-5 min fietsen

Ivm vakanties vindt de hospiteeravond wel al redelijk snel plaats. Dus zie jij jezelf hier al helemaal wonen? Stuur mij dan een berichtje en wie weet nodig ik je uit!

Liefs Chayenne

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Eindhoven
Wijk/buurt: Oud-Woensel
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Meer dan 5
Open huis In overleg

Faciliteiten

Gedeelde badkamer
Gedeelde keuken
Gedeelde toilet
Gedeelde voordeur
Internet
Wifi
Gedeelde woonkamer
Afvalstoffenheffing
Geen balkon
Binnen roken
Blusapparaat
Eigen parkeerplek
Eigen droger
Gedeelde fietsenberging
Gratis parkeren
Huisdieren welkom
Huurtoeslag
Intercom
Lift
Ligbad
Rookmelder
Schoonmaker
Gedeeld terras
Gedeeld tuin
Vaatwasser
Wasdroger
Wasmachine
Waterschapsbelasting

Gewenste huurder

Minimum leeftijd: Maakt niet uit
Maximum leeftijd: 25
Geslacht: Vrouw
Status: Student
Tonen op kaart