Room for rent: Willem Barentzstraat in Eindhoven

  • 10 m2
  • 1 room
  • 22 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Room in Eindhoven. You can contact the advertiser if you have any questions.

Sorry, no internationals.

JoeHaaaai kamerzoekende vrouwen van Eindhoven!

Omdat ik na 4,5 jaar ons warme nest ga verlaten, komt er een kamer vrij in ons allerleukste studentenhuis in Eindhoven! Het gaat om een kamer van ongeveer 10m2 voor 282 ekkies pm incl. (kan zijn dat de huisbaas er nog iets bovenop gooit) met een perfecte locatie. De kamer is praktisch in te delen vanwege de tweepersoons hoogslaper die erin staat (deze en eventueel andere spullen kun je overnemen).
Verder krijg je er ook nog bij: een riante villa met tuin en drie dakterrassen, een gedeelde keuken/woonkamer, twee badkamers, drie toiletten, 9 super leuke huisgenoten (allemaal student; man en vrouw gemengd) in de leeftijd van 18-25 jaar, een huiskat en twee huisvarkentjes. We doen regelmatig drankjes, feestjes en andere activiteiten samen, maar er is ook ruimte om rustig te kunnen studeren. Ook organiseren we jaarlijks een huisfeest, huisuitje (deze is net wanneer jij in huis komt, dus misschien kun je mee!), sinterklaas en kerstdiner en houden we het laatste weekend van augustus vrij om een weekendje te kamperen aan de costa del Zeeland.
Dit fantastische sprookjeshuis ligt drie stappen verwijderd van de bruisende Kruisstraat waar je na het uitgaan kunt kiezen tussen 7 verschillende kebabzaken om een heerlijke kapsalon te halen. Een stukje verderop (min. 5 lopen) liggen een Lidl, AH, Kruidvat en Hema en elke zaterdag is er een markt waar je al je groeten, fruit, vis en brood vers kunt halen. De afstanden tot de Uni, Fontys en station zijn 3-5 min fietsen

Ivm vakanties vindt de hospiteeravond wel al redelijk snel plaats. Dus zie jij jezelf hier al helemaal wonen? Stuur mij dan een berichtje en wie weet nodig ik je uit!

Liefs Chayenne

Read more with an subscription!

General information

City Eindhoven
District/Neighbourhood: Oud-Woensel
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: More than 5
Open House In Consultation

Facilities

Shared bathroom
Shared kitchen
Shared toilet
Shared front door
Internet
Wifi
Shared living room
Waste surcharge
No balcony
Smoking inside
Fire extinguisher
Private parking space
Private dryer
Shared bicycle storage
Free parking
Pets allowed
Housing benefits
Intercom
Elevator
Bath
Fire alarm
Cleaning service
Shared terrace
Shared yard
Dishwasher
Tumble dryer
Washing machine
Water board taxes

Preferred tenant

Minimum age: Doesn't matter
Maximum age: 25
Gender: Vrouw
Status: Student
Show on map