Kamer huren: niet meer beschikbaar Korenbloemstraat 23 in Eindhoven

  • 14 m2
  • 1 kamer
  • 22 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Eindhoven. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Hallo,

Er zijn twee kamers vrijgekomen in ons studentenhuis voor heren/jongens op de Korenbloemstraat 23 te Eindhoven. Het is mogelijk er een te huren, het is ook mogelijk ze beide te huren. Je zult deel uitmaken van een gezellige groep van 6 gasten die het leuk vinden om dingen met elkaar te doen en in zijn voor gezelligheid!! We eten in principe altijd gezamenlijk en vaak worden er in de avonden dingen met elkaar gedaan, thuis of eventueel buitenshuis. Echter is niets verplicht.

Een van de twee kamers heeft een woonoppervlak van circa 14 vierkante meter en bevindt zich op de begane grond. De andere kamer bevindt zich op de begane grond. Beide kamers zijn gestoffeerd. Daarnaast maken deze kamers deel uit van een huis waarin ook een gezamenlijke woonkamer en keuken aanwezig zijn en er eens in de twee weken wordt schoongemaakt. Bovendien is er voor een mooie zomerdag een tuin aanwezig en is een schuurtje om fietsen e.d. te plaatsen aanwezig. Dit alles is voor 295 euro en 300 euro voor de kamers. Dit is inclusief gas, water, licht en internet.

Een aantal praktische zaken:
-) De Fontys en de TU/e zijn op 15-20 minuten fietsen
-) De AH en Lidl zijn op 3 minuten fietsen
-) Stratum is op 10 minuten fietsen
-) De kamer wordt zonder meubilair opgeleverd (ondanks dat de foto's wel meubilair bevatten). Eigen meubilair plaatsen is mogelijk

Ben je nieuwsgierig geraakt naar ons huis, dan nodigen we je graag uit om eens een kijkje te komen nemen. Stuur een reactie op deze advertentie en we zullen contact met je opnemen. Mochten er vragen zijn, laat het dan ook zeker even weten.

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Eindhoven
Wijk/buurt: Kruidenbuurt
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: 5
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Gedeelde badkamer
Gedeelde keuken
Gedeelde toilet
Gedeelde voordeur
Internet
Wifi
Gedeelde woonkamer
Afvalstoffenheffing
Geen balkon
Binnen roken
Blusapparaat
Eigen parkeerplek
Eigen droger
Gedeelde fietsenberging
Gratis parkeren
Huisdieren welkom
Huurtoeslag
Intercom
Lift
Ligbad
Rookmelder
Schoonmaker
Terras
Gedeeld tuin
Vaatwasser
Wasdroger
Wasmachine
Waterschapsbelasting

Gewenste huurder

Minimum leeftijd: Maakt niet uit
Maximum leeftijd: Maakt niet uit
Geslacht: Man
Status: Student
Tonen op kaart