Kamer huren: niet meer beschikbaar Tuinstraat in Eindhoven

  • 22 m2
  • 2 kamers
  • 22 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Eindhoven. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

DE KAZERNE ZOEKT NIEUWE AANWINST

Hee toekomstige huisgenoot,
De Kazerne is opzoek naar een nieuwe bewoner aan de Tuinstraat in Eindhoven. Wij wonen hier met zijn viertjes, maar helaas is een van onze dames burgelijk geworden. Daarom zijn we opzoek naar een nieuwe heerser of hertje die ons komt vergezellen tijdens onze gezellige avondjes. We wonen hier nu met 2 mannen en 2 vrouwen en zitten in de masterfase van onze studie. Regelmatig eten we samen in onze grote gemeenschappelijke keuken en tijdens de zomermaanden zitten we in onze riante tuin vuur te maken. Naast de grote kamers in ons huis is Stratum op 5 minuutjes lopen/ 10 minuten rollen. De uni is ook heel dichtbij enzo dus prima bereikbaar. De kamer bestaat uit 2 aparte ruimtes, waarvan de "slaapkamer" ongeveer 8m2 en je woonkamertje 14m2. De huur zal ongeveer €380 inclusief zijn.
Dus denk jij iets toe te kunnen voegen aan dit nu al zo gezellige huis, stuur ons dan een berichtje met een orginele motivatie en dan zien we Je op de kijkavond.
Groetjes Bram Stijn Tika en Monique

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Eindhoven
Wijk/buurt: Rochusbuurt
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: 3
Open huis In overleg

Faciliteiten

Gedeelde badkamer
Gedeelde keuken
Gedeelde toilet
Gedeelde voordeur
Internet
Wifi
Eigen woonkamer
Binnen roken
Gedeeld tuin

Gewenste huurder

Minimum leeftijd: Maakt niet uit
Maximum leeftijd: 22
Geslacht: Maakt niet uit
Status: Student
Tonen op kaart