Kamer huren: niet meer beschikbaar Brunelleschiweg in Eindhoven

  • 16 m2
  • 2 kamers
  • 24 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Eindhoven. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Zoek jij een mooie, grote, schone studentenkamer in Eindhoven?
Goed dat je ons gevonden hebt...
/// Binnenkort (medio maart 2021) komen er in ons nette studentenhuis twee kamers vrij. De volledig gemeubileerde kamer zal incl servicekosten (GWE, internet, etc.) +-400-415 per maand kosten.

/// De slaapkamer 14-16m2 is gelegen op de eerste en tweede verdieping en voorzien van eigen wastafelset, bed met matras, bureau, bureaustoel en ladenkast, twee inbouwkasten en een kamerbrede radiator verwarming. De grote ramen gericht op de achtertuin met veel lichtinval zijn voorzien van luxaflex en gordijnen en er ligt novilon vloerbedekking. Kortom, daarvoor hoef je zelf niet meer te zorgen.

/// De hoekwoning heeft een grote woonkamer, een nette volledig ingerichte keuken (vaatwasser, keramische kookplaat, heteluchtoven, potten/pannen, koeldiepvriescombinatie), een grote tuin met afgesloten fietsengarage.
Het ligt rustig en in het groen, op loopafstand van Philips de Jong wandelpark, op +/-10 minuten fietsen van de Technische Universiteit / Fontys Eindhoven en station.

/// Er is een badkamer met inloopdouche en wastafel op de eerste verdieping. Binnenkort zelfs een tweede badkamer op de tweede verdieping en op iedere verdieping is dan een toilet aanwezig. Ook is er een wasmachine. En iedereen heeft een eigen wastafel (zeker fijn nu met de huidige hygiëne maatregelen).

/// Momenteel wordt ons grote huis bewoond door drie Limburgers en een Brabander... studente(v) eerstejaars Bedrijfskunde, student(m) tweedejaars Biomedische Technologie, student(m) derdejaars Bouwkunde en student(m) Master Werktuigbouwkunde.
/// Er zijn geen verplichtingen, maar we eten graag gezellig samen door de week en koken om en om. Een gezellige spellenavond met een hapje of drankje vinden we ook leuk.

/// Leef graag in een schone en huiselijke omgeving, dus dat tref je hier aan. @Voor-en-door-studentkamer-Eindhoven, dus géén grote woningcoöperaties, maar gezellig wonen met verhuurder (zelf ook student) en medestudent(en), waardoor zaken makkelijk bespreekbaar en geregeld kunnen worden. We hanteren een opzegtermijn van 2 maanden en kleine borg.

Studeer je in Eindhoven en zie je het zitten om onze nieuwe huisgenoot te worden? Of heb je nog vragen? Stuur ons een berichtje via Facebook en kom vrijblijvend langs (op 1,5m afstand of online) om de kamer te bezichtigen. Wij horen graag of je interesse hebt ?

PS. We zoeken bij voorkeur een nieuwe vrouwelijke studente in huis aangezien een vrouwelijke huisgenote ons huisje gaat verlaten en we 50/50 mix proberen aan te houden, maar als je ons als man kunt overtuigen ben je natuurlijk ook welkom ?

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Eindhoven
Wijk/buurt: Prinsejagt
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: 4
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Gedeelde badkamer
Gedeelde keuken
Gedeelde toilet
Gedeelde voordeur
Internet
Wifi
Gedeelde woonkamer
Eigen balkon
Binnen roken
Blusapparaat
Eigen droger
Gedeelde fietsenberging
Gratis parkeren
Huisdieren welkom
Huurtoeslag
Rookmelder
Schoonmaker
Gedeeld terras
Gedeeld tuin
Vaatwasser
Wasdroger
Wasmachine

Gewenste huurder

Minimum leeftijd: 17
Maximum leeftijd: 30
Geslacht: Vrouw
Status: Student
Tonen op kaart