Kamer huren: Prins Hendrikstraat in Eindhoven

  • 12 m2
  • 2 kamers
  • 18 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Eindhoven. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Kamer te huur in het centrum van Eindhoven. In een schitterend vooroorlogs pand, op een steenworp afstand van het trendy Wilhelminaplein, op loopafstand van het station en de design academie.
In de woning wonen 6 medehuurders. De gezamenlijke ruimtes worden wekelijks schoongemaakt en is één van de netste verhuurpanden in het centrum.
De kamers is ongeveer 12 vierkante meter aan de achterzijde van de .
Bedrag is incl.schoonmaakkosten/ voorschot, gas/water/licht en internet. Minimale verhuurperiode 6 maanden en uiteraard kun je je inschrijven op dit adres bij de gemeente. De borg is 1 maand huur en er komen geen administratekosten bij.

Het pand, is gelegen in de wijk De Bergen. Dit deel van het centrum, dat net ten zuidwesten van het kernwinkelgebied is gesitueerd, is gebouwd op enkele zandheuvels. In sommige straten zal de oplettende kijker dan ook zien dat er kleine hoogteverschillen waar te nemen zijn. De wijk kenmerkt zich door de diverse (eet)cafés en artistieke kunst-, boek- en antiekwinkeltjes. De wijk is een van de oudste wijken van Eindhoven en tijdens de oorlog grotendeels gespaard, zodoende beschikt de wijk over veel karakteristieke woonhuizen en straatjes. Deze wijk, met knusse en kronkelige straatjes heeft een grote aantrekkingskracht op een breed publiek, Het Wilhelminaplein en de Prins Hendrikstraat behoren tot de middeleeuwse stadskern. OP DIT MOMENT OOK EEN KAMER VRIJ VAN 4X4 IN HETZELFDE PAND VOOR 395,= EURO

Room for rent in the center of Eindhoven. In a beautiful, more than 100 year old characteristic
building, near to the Wilhelminaplein within walking distance of the station and the design academy.
There are a total of six tenants in the house. The communal areas are cleaned weekly and is one of the neatest rental properties in the city center.
The room is about 12 square meters.
The stunning property is located in the "Bergen (Mountains)" neighborhood. This part of the center, which is located just southwest of the central shopping area, is built on some sand hills. In some streets the observant viewer will also notice that there are small differences in height . The district is characterized by the various (dining) cafés and artistic art, book and antique shops. The district is one of the oldest neighborhoods of Eindhoven and largely spared during the war, so the district has many typical houses and streets. This district, with cozy and winding streets has a great appeal to a wide audience, the Wilhelminaplein and the Prince Hendrikstraat belong to the medieval town center. ALSO AVAILABLE A ROOM 4X4 FOR 395,= EURO

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Eindhoven
Wijk/buurt: Centrum
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Meer dan 5
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Gedeelde badkamer
Gedeelde keuken
Gedeelde toilet
Gedeelde voordeur
Internet
Wifi
Eigen woonkamer
Afvalstoffenheffing
Gedeeld balkon
Blusapparaat
Eigen parkeerplek
Eigen droger
Huisdieren welkom
Intercom
Lift
Ligbad
Rookmelder
Schoonmaker
Terras
Tuin
Vaatwasser
Wasdroger
Wasmachine
Waterschapsbelasting

Gewenste huurder

Minimum leeftijd: 18
Maximum leeftijd: 30
Geslacht: Vrouw
Status: Student
Tonen op kaart