Berekent KamersEindhoven makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding?

Geen makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding KamerEindhoven is een online huurmarkt en geen bemiddelaar/makelaar. Huurders en Kameraanbieders ontmoeten elkaar hier op eigen initiatief. KamerEindhoven bemiddelt dus niet en vraagt geen bemiddelingsvergoeding/makelaarsvergoeding.

Aan Kameraanbieders in Eindhoven vragen wij geen marketingvergoeding voor het aanbieden van hun Kamer in Eindhoven. Een Kameraanbieder kan gratis een Kamer plaatsen in Eindhoven. Huurders kunnen ook gratis een Kameroproep plaatsen in Eindhoven, waarmee huurders aangeven dat ze opzoek zijn naar een Kamer in Eindhoven, huurders kunnen ook reageren op Kamers in Eindhoven. Op www.kamerseindhoven.nl betaal je dus alleen als je ervoor kiest om gebruik te maken om te reageren op een huurder die een oproep heeft geplaatst op KamerEindhoven of te reageren op een advertentie van een Kamer in Eindhoven.

Kosten makelaar/bemiddelaar en contractkosten Als je als huurder voor een Kamer kiest die door een makelaar/bemiddelaar is aangeboden in Eindhoven, kan deze makelaar/bemiddelaar wel een makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding, contractkosten of andere kosten vragen. Particuliere verhuurders in Eindhoven kunnen contractkosten vragen voor het opstellen van de huurovereenkomst. Als je meer wil weten over de vergoeding die een Kameraanbieder vraagt voor zijn diensten, kun je dit bij de betreffende aanbieder zelf navragen.

KamerEindhoven raadt je aan om vooraf te vragen aan de Kameraanbieder of er bijkomende kosten zijn of vergoedingen worden gevraagd als je de Kamer afneemt of bezichtigd.

Voorkom ongewenste kosten en communiceer duidelijk met elkaar!

Alle veelgestelde vragen