Room for rent: Geldropseweg in Eindhoven

  • 16 m2
  • 1 room
  • 20 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Room in Eindhoven. You can contact the advertiser if you have any questions.

In dit huis met zes mannen, wiens persoonlijke idealen midden in het studentenleven van Eindhoven liggen, kun je het maximale uit een toch al onvergetelijke periode van je leven halen.

We zoeken toekomstige helden die van plan zijn actief deel te nemen aan activiteiten die studerend Eindhoven overdag en met name 's nachts te bieden heeft.

Iedere dag wordt er samen genoten van culinaire hoogstandjes en een wegspoelend slokje bier, waarna wij met zijn allen op een van de kamers de studiestress van ons af laten vallen. Daarnaast blijft een groot deel van het huis in de weekenden ook thuis waardoor je vrijwel nooit alleen thuis bent. Mocht er in de stad niet veel te beleven zijn dan is er altijd genoeg vermaak op een van de kamers in het huis. De prijs van de kamer is inclusief alles, waaronder ook een daverende collectie aan films en series van Netflix.

Fietsen naar de uni kost je ongeveer vijf minuten en de Jumbo bereik je na nog geen twintig seconden lopen. Verder is elke winkel die je zoekt te vinden op de Geldropseweg en stopt de bus recht voor de deur.

Om een episch verhaal iets langer te maken: Zoek jij nog een plek om als een koning je studententijd te ervaren? Stuur dan een bericht en wie weet ben jij wel de nieuwste toevoeging aan actief Eindhoven.

Read more with an subscription!

General information

City Eindhoven
District/Neighbourhood: Centrum
Register municipality: Yes
Status: Furnished
Housemates: 5
Viewing In Consultation

Facilities

Shared bathroom
Shared kitchen
Shared toilet
Shared front door
Internet
Wifi
Shared living room
Shared balcony
Private dryer
Shared terrace
Tumble dryer
Washing machine

Preferred tenant

Minimum age: 17
Maximum age: 22
Gender: Man
Status: Student
Show on map